Wie zijn we?

Wij zijn er voor u!

Als onafhankelijke leverancier kunnen wij u  een eerlijk en betrouwbaar advies geven. Na overleg wordt dit advies uitgevoerd door onze eigen technische dienst. Ons team bestaat uit drie personen die u wensen centraal stellen. 

Wij bieden verschillende services aan waaronder het verstrekken en verlengen van abonnementen van verschillende providers bijvoorbeeld KPN en Vodafone.

 

Verlengen abonnement
Wanneer u een abonnement bij ons heeft die verlengd moet worden, krijgen wij automatisch een melding. U hoeft zelf niets te doen. Wij vragen u dan om toestemming om het abonnement te verlengen. Het enige wat u hoeft te doen is akkoord geven.

 

SIM card vervangen/ omwisselen
Bent u uw toestel kwijt? Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen op afstand uw sim card deactiveren. Uw huidige mobiele nummer kunnen wij overzetten naar een nieuwe sim card. Zo voorkomt u misbruik van uw abonnement en bent u binnen enkele ogenblikken weer bereikbaar!

 

Vaste telefonie
Om uw bereikbaarheid te kunnen garanderen adviseren wij de oplossingen van AVAYA, hierbij heeft u een eigen centrale op locatie. Wij kunnen hierop via verschillende providers uw SIP truncken aansluiten. Zo bent u niet afhankelijk van 1 internet provider . Met een extra  4G backup kunnen we voor 99,9% zekerheid zorgen.

 

Centrales
Gebruikmaken van cloud-diensten kan voor uw bedrijf interessant zijn.

Wij kunnen u een goed overzicht geven van de kosten en de besparingen en wanneer bellen in de cloud voor u de beste oplossing is.

 

Toestellen
Toestellen voor kantoren, draadloze oplossingen en IP-toestellen.

 

Bent u benieuwd wat Gétel Telecom voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op!

Buitengewone service!

Wij staan voor u klaar met al u vragen! 

Passie voor de branche

Wij werken met passie voor de branche. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en delen deze graag met u. 


Heeft u een vraag of interesse in een van de services die wij leveren?

Bel ons: 0114 – 32 02 02

 

Afrikaweg 2
4561 PA Hulst
info@getel.nl